Bezárás
BezárásVálassz várost
BezárásVálassz várost

Országos Nyitóoldal / Miskolc / Blog / Sajtóközlemény / Kapcsolatépítők Klubja Miskolcon

Kapcsolatépítők Klubja Miskolcon

Kapcsolatépítők Klubja Miskolcon információk

Üzleti Klub Miskolcon

Kapcsolatépítők Klub létrehozásának célja, hogy Miskolc, és Környéke etikus vállalkozóinak lehetőséget biztosítson egymás és az általuk forgalmazott, gyártott termékek, illetve szolgáltatások megismertetésére. Ösztönzés arra, hogy a Tagok egymástól vásároljanak. Egymás között költsék el a pénzt, ezáltal növekedjen a bevételük. A Tagok olyan használható tudást szerezzenek a Klubban, amely pótolja az iskolai tananyagból kimaradt, a vállalkozás vezetéséhez, megszervezéséhez, stb. szükséges ismereteket.
 

Sajtóanyag - Beszámoló az Őszi Vállalkozók Találkozójáról

Varázslat, sütemény mámor, kávé és gitár zene…

2013. október 09. Őszi Vállalkozók Találkozója.
miskolci Kapcsolatépítők Klubjának vezetője, Dienes Attila, egy rendkívüli ötlettel állt elő. Ez a Nap Vállalkozója játék volt: minden résztvevő üzletet kötött és a legügyesebb megnyerte a serleget. A Találkozó ezzel kezdődött, majd utána mindenki bemutatta vállalkozását, illetve helyet kapott termékei és szolgáltatásai számára, a szünetekben pedig folyt az üzletelés.
A játék mellett gitár zene szórakoztatott minket, amit Tímár Krisztián és az Olasz és Társa Hangszerboltbiztosított nekünk. Rengeteg kóstoló és finomság várt minden résztvevőt. Ezeket köszönhetjük a felsőzsolcai Éden Cukrászdának. Aztán ott voltak a miskolci Paleo bolt finomságai, a Spirale Gelatolátványos fagylaltjai és persze az Ízotthon fasírtjai. Mindezt leöblíthettük az oxigéndús Kaqun vízzel és a finom és különleges ganodermás kávéval, a Vicus Kávé jóvoltából. Tehát Kánaán!
Sikerült elkapnom egy-két embert és arról kérdeztem őket, mit várnak a mai estétől: Horvát-Aczél Nóra, Viva Travel- "Teljesen véletlenül az utolsó pillanatban futottunk össze Attilával, aki elmesélte nekünk a kezdeményezést. Mivel már régebben mi is tartottunk baráti körben hasonló klubokat, nagyon megörültem neki. Az este csodálatos volt! Nagyon meglepett minket ez a hangulat. Magával ragadott és ott tartott a helyszínen. Szüksége van Miskolcnak erre a fajta összefogásra, segítenünk kell egymást. Lelkes támogatói lettünk a Klubnak a férjemmel és a következő találkozón is 100%, hogy ott leszünk."
Galvács Zoltán,FLABéLOS Stúdió, Miskolc: - "A Vállalkozók Találkozóját semmi esetre nem lehet kihagyni! A Klubban mindig jó a hangulat, feltöltődik az ember lelkileg és jó dolgokat tanulhatunk. Persze, én is azért jöttem, hogy sok új és potenciális ügyfelet ismerjek meg, illetve, hogy megismertessem velük azt az életmódváltást, amit a FLABéLOS jelent. Na és persze a Danny Blue.. a feleségem is eljött, hogy lássa. "
Üzleti Klub Danny Blue-val
Igaza volt az embereknek. Humoros, jókedvű társaság gyűlt megint össze. Danny Blue volt az, aki nem csak elvarázsolt a trükkjeivel és a megjelenésével, hanem megtanított minket arra, hogyan tegyünk különbséget az emberek érzelmi reakciói között és miként vegyük észre, ha hazudik nekünk valaki. Nagyon érdekes és vicces volt az előadása, annyira, hogy október 16.- án újra eljön Miskolcra, hogy egy egész napos tanfolyamot tartson nekünk az emberi érzelmekről. Azért varázsolt is nekünk, hiszen a Tudat feletti elképesztő mutatványai így élőben még nagyobb hatással voltak az emberre, mint a TV-ben látva.
A nap végén pedig Danny minden hölgynek egy szál rózsával kedveskedett. A délutánt összegezve: feltöltődve, egy stresszmentes napot zárhattunk le. Alig várjuk a következő Találkozót!
Nem is kell olyan sokat várni, és aki lemaradt, annak üzenem: nagyon megéri eljönni…
 
szöveg by: Sally Zita Cooper

SZLOGEN: 
„Költsük el egymás közt a pénzt és növekedik a bevételünk.”
„Helyben maradjon a pénz."
 
Klub Vezető: Dienes Attila
20/333-33-63
Üzleti Klub Miskolc honlap
A Vállalkozások Szakértője
 
Üzleti Klub Miskolc facebook - ahol időben értesülsz a követekező Vállalkozók Találkozójának időpontjáról és programjáról
 


Fizetett hirdetés

Még több Blog Miskolcon

Meghívó
A Macskaköves tanösvény megnyitója

Örömmel várunk mindenkit, aki szereti a miskolci Avas történelmi hegyoldalát...

A pálinka a nyerő Borsodban

Meglepő, hogy Borsodban, a sör hazájában magasan a pálinkafogyasztás vezet. Itt főzik a legtöbb...

Logó
A Macskaköves tanösvény megnyitója

Örömmel várunk mindenkit, aki szereti a miskolci Avas történelmi hegyoldalát...

Vélemények, hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned, ha nem vagy még regisztrált felhasználónk kattints ide

Blog

Eseménynaptár

Fizetett hirdetés


Fizetett hirdetés

Jún 19

Jászberényi kultúrális programok
A Jászkerület Nonprofit Kft. nyitott, minden korosztály számára kultúrát, ismeretet köz......
Hatvan

Jún 19

Szilágyi Imre grafikusművész új albumának könyvbemutatója
Minden érdeklődőt szeretettel hívunk és várunk! Helyszín: A Debreceni Református Koll
Debrecen

Jún 20

NEMZETKÖZI JÓGANAP
Ünnepeld velünk a Nemzetközi Jóganapot idén is az Erzsébet kertben! Az előző évek nagy sikerű r...
Sopron

Fizetett hirdetés

MegosztomBlog kereső Miskolc

    

Partnereink
Facebook